Gezondheidsfreaks Handleiding Voor Afvallen

De voornaamste reden waarom mensen onze site bezoeken is omdat ze willen afvallen. Ze zijn alle wanhoop nabij en raadplegen als laatste redmiddel het internet. Waarschijnlijk lukt afvallen niet ondanks de vele diëten die je hebt gevolgd.

Nu weten de echte Gezondheidsfreaks fans dat wij niet zo'n voorstanders zijn van de 'echte' diëten. Wij vinden het belangrijk dat je je gehele levensstijl aanpast. Je zult hierdoor niet alleen kilo's verliezen maar ook veel lekkerder in je vel zitten. Wanneer jij je levensstijl aanpast zonder een echt dieet te volgen, zul je geen last hebben van het jojo-effect. Dit moet je je hele leven vol kunnen houden;)

More...

Inmiddels hebben wij ook in deze categorie al aardig wat blogs uitgebracht. Echter zit er geen duidelijke structuur in het publiceren van de verschillende blogs. Ook vind je hele specifieke blogs waar jij misschien helemaal niets aan hebt. Gelukkig hebben wij een gratis Gezondheidsfreaks starterspakket om mee te starten. Hierin zitten een aantal stappen verwerkt die je helpen bij het afvallen. Maar daarna? Welke blogs kunnen jou nog meer helpen?

Dat hebben wij voor je opgelost door deze handleiding te schrijven. Hierin staan de beste blogs om jou makkelijker gewicht te laten verliezen. Dit breng ik uit in een bepaalde volgorde waardoor jij de plank niet mis kan slaan op het gebied van afvallen!

De belangrijkste blogs die over afvallen gaan

1. De schokkende waarheid over calorieën tellen en afvallen

Wanneer je wilt afvallen, zal je ongetwijfeld met calorieën tellen in aanraking komen. Overal lees je dat het gaat om 'calories in versus calories out'. Wanneer je af wilt vallen moet je minder calorieën eten dan dat je dagelijks verbruikt. Dat klinkt heel logisch. Maar hoe zit dit dan precies? En is een calorie werkelijk een calorie? In deze blog krijg je het verlossende antwoord.

2. Tips om gezond en snel af te vallen

Sommige mensen willen hun eerste poging wagen om gewicht te verliezen. Anderen hebben al van alles geprobeerd maar kilo's kwijtraken lukt niet. En dan heb je nog de groep die op specifieke plekken wil afvallen zoals hun buik en/of benen. In deze blog worden 23 tips gegeven die je helpen bij het afvallen. Deze zijn ook nog eens wetenschappelijk bewezen.

3. Tips om snel vet te verbranden

Iedereen wil zo snel mogelijk vet verbranden. Op het internet krijg je bij de meeste sites slechte informatie die volstrekt fout blijkt te zijn. Maar wat blijkt wetenschappelijk gezien nou het beste te werken om zoveel mogelijk vet te verbranden? Ga je een bepaald dieet volgen, buik of bovenbeen oefeningen doen of ga je toch maar hardlopen en fietsen om de overtollige vetrollen weg te krijgen? In deze blog geef ik je 11 wetenschappelijk bewezen tips om snel vet te verbranden.

4. Tips om een hongergevoel te stillen en onderdrukken

Iedereen haat het om constant met een hongergevoel door het leven te gaan. Wanneer je strenge diëten volgt, wat wij je overigens niet adviseren dan is het niet zo gek dat je continu honger hebt. Het is een vicieuze cirkel waarbij je constant achter de feiten aan loopt. In deze blog krijg je 10 tips die je hongergevoel stillen en onderdrukken. Deze zijn stuk voor stuk wetenschappelijk bewezen dus weet je zeker dat ze zullen werken.

5. Hoe voorkom je het jojo effect?

Het jojo effect, iedereen kent deze term en wil hier helemaal niks mee te maken hebben. Maar wanneer je de vraag stelt of mensen snel af willen vallen dan antwoorden ze hier allemaal 'ja' op. En dat is het probleem want snel afvallen en het jojo effect gaan hand in hand samen. Maar hoe kun je toch afvallen zonder hierbij last te krijgen van het jojo effect? Die vraag ga ik in deze blog behandelen. Ik geef hier 8 tips weg om het jojo effect te voorkomen.

6. Afvallen en sporten: werkt het wel?

Wanneer je gewicht wil verliezen, heb je al snel de neiging om een blokje om je huis te rennen. Afvallen door middel sporten klinkt dus heel logisch. Toch kun je jezelf afvragen of cardio, zoals hardlopen, wel zin heeft wanneer je wilt afvallen of je vetpercentage wilt verlagen? In deze blog leer je of afvallen met hardlopen een effectieve manier is om kilo's te verliezen.

Beste vragenvideo's over afvallen

Hierboven zijn een aantal blogs en video's genoemd die het absoluut waard zijn om te bekijken. Als je niet wist waar je beginnen moest dan is dit een goede eerste stap naar een gezonder leven. Niet alleen zul je waarschijnlijk afvallen doordat je gezonder eet maar ook zal je veel lekkerder in je vel zitten, je fitter voelen en minder vaak ziek zijn.

Groetjes,

Floor

DEEL DEZE BLOG
Floor
 

Na een bloeiende carrière als topturnster bij Jong Oranje, moest Floor stoppen in verband met blessures. Ze heeft haar passie voor voeding en sporten niet verloren. Naast haar kennis over voeding en sport, verdiept Floor zich vooral in de verschillende manieren om het vrouwelijk lichaam strak en gezond te krijgen en houden.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments