2

24/7 Schema: Het Laatste Eetschema Dat Je Ooit Nodig Zult Hebben

Bijna iedereen wil wel graag wat kilootjes kwijt. Voor de één is dit lastiger dan de ander. Je weet dat er iets aan je voedingspatroon veranderd moet worden. Maar waar moet je beginnen?

Niemand kan je daar precies het antwoord op geven. Ieder lichaam is tenslotte anders en moet daarom ook anders gevoed worden. Daarnaast heeft iedereen een ander doel. Je wilt gezonder eten zonder daarbij meer kilo's af te hoeven vallen of het gaat je juist wel om de kilo's die eraf moeten maar wilt geen honger hoeven lijden.

More...

Gelukkig zijn er genoeg websites die je van alles over voeding en afvallen kunnen vertellen. Of naja gelukkig...

Voor de meeste mensen is dit alleen maar lastig. Je ziet door de bomen het bos niet meer en neemt van allerlei websites dingen aan waardoor er van je 'gezonde' voedingspatroon niets overblijft. Of nog erger, je eet de hele week door alleen maar sla en je leven lijkt meer op dat van een konijn.

Bij Gezondheidsfreaks hebben we een manier gevonden om op de juiste manier af te vallen en gezond te eten zonder daarbij alles op te hoeven geven!

Je krijgt een "op maat" gemaakt voedingsschema. Het 24/7 schema! Wat bedoelen we met "op maat"? We maken speciaal voor jou en jou alleen een eetschema. Aangepast op jou lengte, gewicht, beroep en natuurlijk je wensen. Wil je afvallen zonder het jojo effect te ervaren? Dan is dit eetschema ideaal voor jou. Maar ook wanneer je spiermassa wilt kweken zonder hierbij gelijk 5 kilo aan vet aan te komen dan zit je bij ons aan het goede adres.

Klik op het plaatje voor je eigen 24/7 schema!

Op deze manier hoef je nooit meer na te denken over wat je moet eten. We maken een schema voor je waarbij je de hele week elke dag anders eet. Op deze manier is het ook nog eens veel en veel goedkoper om boodschappen te doen. Je laat alle onzin die je normaal gesproken koopt lekker in de supermarkt liggen. Op deze manier kun je gewoon niet de mist ingaan. Zie het als een stok achter de deur!

Maar het grootste voordeel is toch wel dat wij echt rekening met jou houden. Je hoeft niet je favoriete eten op te geven. Het is geen voedingsschema waarin je van alles verboden wordt. Of nog stommer, dat er dingen in staan die je absoluut niet lust maar moet eten. We gaan ons niet gedragen als een communistisch regime. Het 24/7 schema is voor mensen die willen en kunnen genieten van eten.

Natuurlijk kun je niet dag in dag uit pizza's eten en afvallen.

Maar als je het echt zat bent om door het leven te gaan met die extra kilo's en een ongezonde levensstijl, dan is dit voedingsschema de manier om hiervan af te komen. Wij doen zo goed als al het werk voor je.

Dit voedingsschema zal het opstapje zijn naar een gezonder leven!

DEEL DEZE BLOG
Floor
 

Na een bloeiende carrière als topturnster bij Jong Oranje, moest Floor stoppen in verband met blessures. Ze heeft haar passie voor voeding en sporten niet verloren. Naast haar kennis over voeding en sport, verdiept Floor zich vooral in de verschillende manieren om het vrouwelijk lichaam strak en gezond te krijgen en houden.

Click Here to Leave a Comment Below 2 comments